Jin Ding Xuan, Peking, Kina.

Den här restaurangen ingår i en kedja och de har öppet dygnet runt samt serverar bra kinesisk mat. Är du i Peking kan du alltså lita på att Jin Ding Xuan sköter sig och levererar något bra. Kommer du med ett sällskap är det trevligt att boka in er i ett eget rum och där fylla de cirkulära borden med bordsskivor som går att snurra på med vad ni nu vill äta. Skulle du vara dålig på kinesiska klarar du dig nog ändå för menyn har bilder på maträtterna. En av Jin Ding Xuans restauranger ligger vid Llamatemplet och blir därför lätt att beskriva. Skulle du ha svårt att hitta till restaurangen men ha tillgång till ett visitkort från den klarar du dig bra för på dem har du några fraser på kinesiska.

Jin Ding Xuan
No.77 Hepinglixi Street
Dongcheng District
Hui North Plaza Park den 15:e
100101 Peking
Kina
Tele: + 86-10-64975218, -(0)10-64296699
E-post: jdxzb@163.com