Lapad Beach, Dubrovnik, Kroatien.

Många som besöker Dubrovnik bor på ett av hotellen i Lapad-området. Där finns en strand och vid den stranden finns restaurangen Lapad Beach. Stället består av flera olika delar. På ovanvåningen finns en fin restaurang där man kan äta god mat till vettiga priser medan man ser ut över det Adriatiska havet. Köket är öppet och visar gärna och stolt att de använder bra råvaror till allt. Under restaurangen finns en snabbmatsavdelning. Den är tänkt att hålla de närbelägna strandgästerna glada. Allt detta drivs av ett trevligt par där frugan är mest synlig i restaurangen. Mannen, herr Vedran Kraljević, sköter det administrativa. Var beredda på ett irriterande ljudspår om ni surfar till deras hemsida men en mycket trevlig tillvaro om ni besöker restaurangen.

Lapad Beach
Setaliste kralja Zvonimira
20000 Dubrovnik
Kroatien
Tele: +385-(0)-20-436233
Mobil: +385-(0)98-285355
E-post: kraljevic.vedran@du.t-com.hr, lapad.beach@gmail.com

Företaget som driver detta har postadress:
Magros d.o.o
Fra Filipa Grabovca 7
2000 Dubrovnik