Sultan’s Restaurant, Baku, Azerbajdzjan.

Sultan's Restaurant, Baku, Azerbajdzjan.

När du är på besök i Baku, Azerbajdzjan, och blir sugen på turkisk mat är Sultan’s ett bra alternativ. Restaurangen är rymlig och välvårdad men inledningsvis kan det vara lite förvirrande att gå uppför trappan till restaurangen. Var du skall börja ser du dock lätt eftersom restaurangens skylt bultats fast mitt på gågatan utanför. Läget är centralt i Baku och restaurangen har en tydlig karta på sin hemsida. Där finns även deras menyer om du vill beställa mat i förväg eller tar tid på dig för att beställa trevliga meze-rätter, eller kanske en pide.

Sultan’s Restaurant
Xaqani 14a
Baku, Azerbajdzjan
Tele: +994-(0)12-5980555, -(0)70-6670023
Mobil: +994-(0)50-2250301
E-post: info@sultans.az
Restaurangens sida hos Facebook finns HÄR.