SM Lodge, Trou d’Eau Douce, Mauritius

De flesta som kommer till Mauritius gör det för stränderna och några av de mer kända sådana ligger utanför Trou D’Eau Douce på östkusten. Vill du dit är SM Lodge ett praktiskt och trevligt ställe att bo på. Här får du stora och bekväma rum som hålls rena. Det trådlösa nätverket är gratis och fungerar oftast bra i rummen. Personalen är trevlig, hjälpsam och flexibel. Du kan alltid nå dem på de telefonnummer som står i köket och det köket får du använda om du vill laga din egen mat. Området där hotellet ligger kallas för Desperoux och där finns några restauranger och det är nära där buss nummer 55 stannar. I och för sig stannar Mauritiska bussar överallt om du bara säger till men vid rondellen utanför hotellet finns faktiskt en busshållplats. Det är några hundra meter ned till vattnet och kajen där båtarna till Hjortön avgår från. Hotellet har funnits sedan 2011.

SM Lodge
Royal Road, Desperoux, B59
Trou D’Eau Douce, Flacq
Mauritius
Tele: +230-(0)5770 7068, -(0)480 0397
E-post: reservations@smlodgemauritius.com, info@smlodgemauritius.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.