Oak-Ray Anchorage, Galle, Sri Lanka.

Oak-Ray Anchorage, Galle, Sri Lanka.

Nära Galle invid vägen som leder mot Colombo finns restaurangen Oak-Ray Anchorage. Det är en stor och enkel restaurang inriktad mot turistmarknaden. Deras favoriterbjudande en normalstor buffé men det finns även en á la carte-meny. Buffén har dock ibland några oväntade inslag. De som vågar brukar uppskatta glassen som kan dyka upp som efterrätt. Serveringen sker oftast snabbt och med ett trevligt bemötande. Här får du en trevlig måltid till den kvalité och det pris som oftast gäller för turistställen. Vill du äta billigare håller de priser som normalt understiger hälften av turistpriserna. Läget är smidigt både för att besöka Galle och för att färdas längs kusten. Ett lite lustigt inslag i att äta här är att du i marknivån måste gå igenom en stor butik med träprodukter för att komma upp till restaurangen.

Oak-Ray Anchorage ägs av samma person, unge herr Sujiva, som bland annat driver Oak-Ray Summer Hill Breeze i Nuwara Eliya, Senani Restaurant i Kandy och Fresco Water Villa i Kimbissa (Sigirya).

Oak-Ray Anchorage
236, Colombo Road
Mahamodara, Galle.
Sri Lanka
Tele: +94-(0)912-235890, -235891, -(0)77-3526440.
E-post: oakraygalle@sltnet.lk
Restaurangens sida hos Facebook finns HÄR.