Restaurant Klea, Berat, Albanien

Staden Berat i Albanien har en borg med ett spektakulärt och vackert läge. Inne i den borgen är stämningen lugn. Några av de människor som bor här säljer handarbete längs gränderna och det finns ett museum tillägnat ikonmålaren Onufri och några cafeer och restauranger. En mycket trevlig restaurang är Klea. Den har även möjligheter för boende och ligger nära entrén till borgen. Är du på besök i borgen bör du försöka att planera din vistelse så att du äter lunch hos Klea för det kommer att bli en underbar upplevelse. Ägarna kämpar hårt för att du skall ha det bra och gör det alltid med ett leende. Den stora frågan riskerar att bli om du föredrar pappans eller sonens raki.

Restaurangen hyr även ut rum.

En kort sträcka ovanför den här restaurangen hittar du ikonmuseet, som också brukar kallas för Onufrimuseet.

Restaurant Klea
Rruga Shen Triadha
Kala, Berat 5002
Albanien
Tele: +355-(0)322-34970
Mob: +355-(0)69-7684861
E-post: hotelklea@yahoo.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.