Rooms Hotel, Stepantsmida, Georgien.

I den vackra lilla bergsstaden Kazbegi finns bara ett stort hotell. Det byggdes under kommunisttiden men har nyligen renoverats. Det märks att aningen överivriga arkitekter gått loss på huset för allt är vackert men fungerar inte alltid bra. Exempelvis har du träplankor till golv i duschrummet och dessa plankor går ibland av. Hur man håller dem rena är ett mysterium och de gör också så att det är lätt att få översvämningar. Sängarna är bekväma och allt hålls rent. Utsikten från många av rummen och den enorma balkongen är underbar. Det är även frukosten även om den serveras en aning sent om du är här för att vandra eller se dig omkring. Med hotellets frukosttid får du helt enkelt svårt att ordna ett vettigt schema för andra aktiviteter än att strosa runt i byn eller att ligga och lata dig i solen på balkongen. Frukostrestaurangen har också den en vidunderlig utsikt mot berget Kazbegi och dalen mellan. Köket serverar även andra måltider än frukost. I hotellet finns trådlöst internet som räcker överallt. Du har även en simbassäng och annat för att få dig att må bra. Vill du se hur det ser ut här kan den här filmen fungera.

Hotellet har en så modern hemsida att den knappt går att läsa. Försök gärna med deras Facebook-sida om du blir snurrig av designen på hemsidan.

I Stepantsmida har du även Stepantsmida Hotel och Kazbegi Guesthouse att välja på.

Rooms Hotel
1 V. Gorgasali Street
Stepantsmida, Kazbegi
Georgien
Tele: +995-(0)322-710099, -400099
Fax: +995-(0)322-430099
E-post: kazbegi@roomshotels.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.