Pegasus Reef Hotel, Hendala, Sri Lanka.

Som namnet antyder ligger det här hotellet vid en stor strand. Det är ett stort hotell med god service i den traditionellt småförvirrade anda man ofta hittar på större hotell i Sri Lanka. Att lista ut vem man skall prata med kan vara en utmaning eftersom alla pekar på varandra. För bad rekommenderar hotellet sin egen simbassäng eftersom vattnet utanför har strömmar, sägs vara djupt och det är också där gäng av män och pojkar håller till. Gängen gör dig inget om du bara låter bli att ha med dem att göra. Bassängen är stor och djup nog för att motionssimma i. Pegasus Reef har en egen tennisbana, pingisrum och lite annat smått att roa sig med. Både poolen och uteserveringen är upplysta på kvällen. Vanligaste skälet till att bo här är att man nyligen kommit med flyget och skall in i landet. Det är ett bra val för en trevlig vistelse längs vägen i Sri Lanka. Att bo här med barn eller att ha konferens här är lätt. Och det finns gratis trådlöst internet i hela hotellet även om hastigheten i det inte är särskilt hög. Närmsta samhälle är Wattala och där finns just ingenting. Måltider här är normalt bufféer.

Pegasus Reef Hotel
P.O Box 2
Hendala, Wattala, Sri Lanka
Tele: +94-(0)-11-2930205
E-post: pegasus@carcumb.com
Hotellets sida på Facebook finns HÄR.