B’s Place, Unawatuna, Sri Lanka.

På den större av stränderna i Unawatuna finns flera restauranger och barer. En av dessa är B’s Place som drivs av Brian D. Whitenstall och Asoka Walihinda. Det är en enkel restaurang inriktad mot dem som gärna spenderar hela dagen på stranden och natten i baren. Här får du mycket enkel mat till ett något lägre pris än vad du får betala på restaurangerna i närbelägna Galle eller längs kustvägen. Dricka kostar lika mycket som på de andra ställena längs stranden. Hit går du om du vill få i dig en enkel bukfylla som trots sin enkelhet och sina burkmats-liknande ingredienser blir smaklig. Det är också trevligt att sitta i restaurangens upphöjda skugga och titta på dem som ligger utslagna i solen eller badar. Till restaurangen hör ett enkelt boende som gissningsvis håller samma enkla standard som serveringen av mat och dryck. Sammanfattningsvis är det här ett ställe som mest lockar ryggsäcksturister.

B’s Place
Welladevala Road
Yaddehimulla, Unawatuna
Sri Lanka
Tele: +94-(0)91-2227223
Mobil: +94-(0)77-3177055
E-post: b’splace@live.com