Nam Thanh Homestay, Vinh Long, Vietnam

Ett trevligt alternativ när man är i Vietnam är att bosätta sig någon dag i en “Homestay”. Det är ett boende där du sover och äter hemma hos en vietnamesisk familj. I det här fallet finns familjen på en ö utanför Vinh Long. Det finns en färja över mekongfloden till ön men det kan vara lättare om du tar hjälp av den energiske herr Phu som har båtar och som även kan ordna allt möjligt i södra Vietnam. Han är en gladlynt och erfaren herre. När du träffar honom kommer du att märka att han redan kan några ord på svenska. Exempelvis har han lärt sig “jättegott” efter vad han hört att svenskarna säger om maten hos Nam Thanh, som är hans svärföräldrars hus.

Nam Thanh Homestay
172/9 Binh Luong, An Binh
Long Ho, Vinh Long
Vietnam
Tele: +84-(0)70-3836854
Mob: +84-(0)90-8195350
Fax: +84-(0)70-3836918
E-post: vinhlongtourist@yahoo.com.vn

Mr. Phus reseföretag, Vinh Long Tourit Co., Ltd, har sin hemvist på följande adress:
59A 2/9 Street
Vinh Long Town, Vietnam
Övriga kontaktuppgifter är samma som för familjeboendet.