Kiev och Tjernobyl, en historisk ölresa

Cara Lodge Hotel, Georgetown, Guyana

Cara Lodge är ett fint hotell i ett vitt trähus i kolonial stil. Läget är bra i centrala Georgetown. Rummen är bra skötta och rena. Personalen är trevlig, uppmärksam och professionell. Direkt innanför huvudentrén har du receptionen och innanför den finns en trivsam bar på hotellets lilla innergård. En trådlös uppkoppling till internet fungerar bra och överallt. Rummen är rymliga och vissa är mycket stora. Möjligtvis kan man tycka att städningen är något diffus för det blir lätt oklart vad som konsumerats från minibaren och när städerskorna vill ta hand om ditt rum men det fungerar ändå bra. Som ett extra bonus är hotellets restaurang en av stadens bästa. Där är personalen mycket uppmärksam och har en bra känsla för service. Vissa rum är som en lägenhet men det är aningen oklart när rumsstädning utförs och vad av det som konsumerats som ersätts. Här kommer du att trivas och jämför du med närbelägna alternativ är det svårt att få det bättre än här.

Jämför gärna det här boendet med Marriott.

Cara Lodge Hotel
294 Quamina Street
Georgetown
Guyana
Tele: +592 225 5301
Fax: +592-225 5310
E-post: info@caralodge.com, caralodge@carahotels.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.