Hotel Europa Royale Bucharest, Rumänien.

Hotel Europa Royale Bucharest, Rumänien.

Hotel Europa Royale Bucharest har 92 rum och ligger central i kanten av den gamla staden. Det är ett fint och välvårdat hotell. Runt hörnet finns Hanul Manuc, Vlad Pålspetsarens hov och gott om barer och restauranger. En av de mer kända restaurangerna i närheten är Caru’ cu Bere (ölvagnen). Ceausescus grandiosa husbygge ligger bara något kvarter bort. Det är lätt att ta sig till hotellet eftersom det ligger invid Bulevardul Regina Elisabeta men det leder också till att det är svårt att parkera utanför det. Rummen är rena och fina med bekväma möbler. I entréplanet finns en schweizisk restaurang som har ett samarbete med hotellet och genom det får du frukost hos dem och rabatt vid övriga måltider. Det här är ett hotell som lämpar sig väl för konferensresor och för att besöka Bukarest.

Hotel Europa Royale Bucharest
Franceza St 60,
030106, Bucharest Sector 3, Romania
T: +40 21 3191798

141026-1102 Smakresa Rumänien0001