Las Palmeras Inn, Otavalo, Ecuador.

Det här fina hotellet ligger på en kulle i utkanten av Otavalo och har tidigare varit en marsvinsfarm. Här bor ni lugnt och bekvämt i rena rum med egen öppen spis. Matsalen har två öppna spisar och serverar kvalitativ och god mat. Tittar ni upp i taket när ni äter ser ni en religiöst inspirerad målning med ett marsvin i centrum. Rummen ligger utspridda i olika hus och mellan dem finns gräsmattor, betande alpacor, marsvin och grönsaksodlingar. Det trådlösa nätverket är gratis och når de flesta av rummen men är starkast i receptionen. I samma hus som receptionen finns en bar och samlingsplats med litteratur och bekväma soffor.

Hotellet erbjuder sig att hjälpa till med transfer från nya flygplatsen i Quito. Den ligger bara 1.5-2 timmar bort. Hotellet är perfekt för grupper, par och barnfamiljer. Mindre konferenser går att genomföra men då behövs en lokal vid sidan om hotellets faciliteter eller en uppdelad grupp.

Las Palmeras Inn
San José de Quichinche
Casilla Postal 230
Ecuador
Tele: +593-(0)6-2668067
Tele/fax: +593-(0)6-2922607.
E-post: palmeras@cusin.com.ec
Hotellets Facebooksida finns HÄR.