Tetova Palma, Durres, Albanien

Precis i kanten av där piren i centrala Durres går ut i vattnet ligger restaurangen Tetova Palma. Den kan vara förvirrande att hitta eftersom det står annat på de flesta skyltarna på utsidan av huset. Lokalen ser ut som ett cafë eller en bar inomhus och utomhus har Palma en veranda. Läget i staden är bra, liksom priserna och personalen är trevlig. Det är inte ovanligt att chefen, Arben Baqiri, kommer ut och hälsar på besökarna. Utöver albanska pratar han tyska och franska så om du kan något av de språken kommer du att få det lätt här. Är du intresserad av museer har du det fina arkeologiska museet snett över gatan.

Tetova Palma
Lagja 1 Shetitorja Taulantia
Durres, Albanien
Mob: +355-(0)69-3744559
E-post: benny_te@postaime.com, benny@hotmail.com
Restaurangens inofficiella Facebooksida finns HÄR.