Hoang Ngoc Hotel, Catba, Vietnam

Catba är både namnet på en ö och en stad i det drömskt vackra området Halong Bay i norra Vietnam. Staden är den enda stora bland öarna. Catba ligger i en bukt och i kanten av den hittar du detta smala och höga hotell. Skulle du fortsätta förbi hotellet längs gatan Cat Thien mot där det är glesare bland husen kommer du efter en kort vandring genom ett pass och till sandstränderna vid Sunrise Resort. Hoang Ngoc är ett välskött hotell med rymliga och rena rum. Det har en underbar takterass där det går att ordna måltider eller att bara njuta av vyn över bukten. Personalen är trevlig och de ser till att du får frukost i entrévåningen varje morgon. Det är inte ovanligt att personalen vill fika med dig och då är det normalt grönt te som konsumeras under lång tid.

Hoang Ngoc Hotel
No. 245, 1-4 Street, 20 Group, Area 4
Catba Town, Haiphong City
Vietnam
Tele: +84-(0)31-3688788
Mob: +84-(0)169-6973865
Fax: +84-(0)31-3688555
En inofficiell Facebooksida för hotellet finns HÄR.