Abyss Diving and Watersports Center, Dubrovnik, Kroatien.

Om du vill dyka nära Dubrovnik i Kroatien är Abyss ditt bästa val. Det är vår slutsats efter att ha dykt med alla dykcenter i trakten. Slutsatsen kommer av att du här både får en mer personlig och mer trovärdig service än du bör förvänta dig på andra ställen. Dykcentret ligger i källaren av lyxhotellet President som i sin tur är mycket nära slutstationen för buss nummer 6 från gamla staden. Centret är även engagerat i diverse vattensporter. Har du dykt på alla ställen runt Dubrovnik kan du vara säker på att personalen gör vad de kan för att hjälpa dig till ställen du förmodligen ändå missat. Abyss har även samarbeten med andra dykcenter och kan hjälpa dig med förslag på andra dykplatser när du är färdig i Dubrovnik. En annan trevlig detalj är att Abyss arbetar med organisationerna CMAS, SSI, DAN och PADI.

Abyss Diving and Watersports Center
President beach
Iva Dulcica 142
2000 Dubrovnik
Mob: +385-(0)99-2561256, -(0)98-244349.
E-post: diving.hr@gmail.com