Restaurang Spoon, San José, Costa Rica.

På västerländskt vis skulle vi ha sagt att den trevliga lilla snabbmatskedjan Spoon har en av sina restaurnger på den centrala avenyn precis vid kulturtorget. Costaricanerna säger hellre att den ligger 25 meter väster om kulturtorget. Hur det än är med det ligger den här restaurangen längs med den mest kända shoppinggatan i San José, Avenida Central.  Det är lätt att gå förbi restaurangen för att försöka hitta något som ser mer spännande ut men det är onödigt för här får du förvånandsvärt bra mat på kort tid och till ett rimligt pris. Det är värt åtminstone ett besök för personalen är trevlig, snabb och ser till att du hela tiden  har tillgång till deras trådlösa internetuppkoppling.

Spoon
Avenida Central (De la Plaza de la Cultura 25 metros este)
San José
Costa Rica
Tele: +506-(0)2222-5172