El Tabanco Del Tío Gregorio, Granada, Spanien.

Farbror Gregorios lilla bar ligger uppe i en lika liten gränd och märks knappt. Området här heter El Albaicín och du är i Granada. I lokalen kommer du att behöva gå till den inre delen om du vill se konserter med grupper som T.O.M (The Organized Misuse). Det blir intimt, familjärt och trevligt. Eftersom konserterna är i kanten av en liten innergård blir det extra intressant om du råkar vara här en regnig dag. Och vill du ha någon trevlig person att prata med är det här ett optimalt ställe för många tycks redan känna varandra och de kommer att välkomna dig i sällskapet. Så, det är bara att trä på sig tofflorna och gå hit.

El Tabanco Del Tío Gregorio
Cuesta de San Gregorio 24
18010 Granada, Spanien
Tele: +34-(0)662 13 70 46
Barens Facebooksida finns HÄR.

Du kan även hitta T.O.M och deras sånger på Facebook, deras hemsida och deras “bandpage“.