Costa Rica Beer Factory, San José, Costa Rica.

Ungefär 100 meter söder om och 600 meter norr om Bagelen’s i Los Yoses på väg 33 i San José finner du Costa Rica Beer Factory. Det är en trevlig och vacker restaurang som har ett litet bryggeri i en del av lokalen, en butik med ölrelaterade saker i en annan del och en ölutställning i en tredje. Inredningen är i mörkt trä och vissa delar är för restaurangen och andra för att i trevlig miljö kunna fika eller dricka något kallt. I soffgrupperna kan du ibland se när personalen håller whiskeyprovningar. Bryggeriet kokar öl två gånger i veckan och säljer sin öl både från fat och flaskor. Utbudet är föredömligt. En sak som är negativ här är att maten är dyr i förhållande till vad du får. Förvisso serveras den lite trevligt på stenbitar och annat men det räcker inte när den ibland svalnat när den nått fram till dig. Du kan också hamna i trubbel med att få beställa om du till exempel sitter vid baren för personalen där serverar alla drycker och har även på sitt ansvar att diska alla glas. Diskningen sker för hand.

Costa Rica Beer Factory
Calle 33, Ave 7
Barrio Escalante
San José
Costa Rica
Tele: +506-22342644
Företagets Facebooksida finns HÄR.