Mepe Gorgasali Restaurant, Tbilisi, Georgien.

Från floden sett ligger den här restaurangen lite ovanför den stora hamamen (badet) och nedanför borgen i Tbilisi. När du äter här får du nästan intrycket att du sitter ovanför kanalen som leder förbi hamamen och ned till floden. Maten hos Mepe Gorgasali  är vällagad och mycket god. Många rätter är trevligt innovativa men det finns även traditionella rätter och personalen engagerar sig förvånandsvärt mycket i att du skall få mat som passar dig. Servicen är dessutom snabb och miljön lugnt avkopplande. Möjligtvis kan priserna uppfattas som aningen höga men när du smakat vad du får kommer du inte längre att kunna tänka så för de är i samma nivå som mindre kvalitativa restauranger i grannskapet. Det måste vara sällsynt att någon vantrivs i den här restaurangen.

Mepe Gorgasali Restaurant
Str Grishashvili 3/8
Tbilisi
Georgien
Tele: +955-(0)32-2755959
Mobil: +955-(0)558-664872
E-post: sulkhantakidze@gmail.com