Restaurant Hani, Rugova, Peja, Kosovo.

Restaurant Hani, Rugova, Peja, Kosovo.

För att åka från staden Peja i Kosovo till Montenegro går närmsta vägen genom det mycket vackra Rugovapasset. Den första restaurangen du ser ligger på höger sida när du är på väg in i passet. Då har du just passerat en imponerande vägsträcka med mycket att titta och tänka på längs vägen. Det är en trevlig restaurang med bra service, bra mat och trevlig personal. Uteplatserna är populärast men det går att äta inomhus om vädret inte tillåter annat. Priserna är på normal nivå för Kosovo vilket betyder att de är betydligt lägre än vad vi måste betala för samma sak i Skandinavien. Restaurant Hani är ett säkert val och en säker rekommendation. Glöm bara inte att fortsätta in i dalen och utforska den. Här finns det många vandringsleder och områden där lokalbefolkningen gömmer sig när de vill få lugn och ro.

Restaurant Hani
Tele: +377-(0)44-600521, +377(0)45-307305, +386-(0)49-337732
Shtupeq i Madh- Rugovë KM 11
Pejë – Kosovë
E-post: info@restaurant-hani.com