Hacienda Nosavar, Rio Tarcoles, Costa Rica.

Ungefär en timmes färd från San José ligger en plats där Rio Tarcoles möter väg 27. Platsen är bara några få minuter från nationalparken Carara. Här hittar du Hacienda Nosavar som är en pålitlig leverantör av kvalitativa färder med bra guider på Tarcoles-floden, Costa Ricas mest krokodiltäta flod. Längs floden finns även gott om fåglar. Hacienda Nosavars erbjudande inkluderar normalt en buffé-liknande lunch. Med buffé-liknande menas att du ser en buffé men att du inte tar från den själv utan blir serverad det du pekar på. Det fungerar bra och det är trevligt att avrunda med haciendans sötsaker och kaffe. Runt haciendan finns fleratalet souvenirbutiker och om du ändå är och hälsar på kan du passa på att fråga chefen, Con Mario Fernandez, om hur du kommer till Doka Estate för att följa med på deras kaffeturer eftersom verksamheterna har ett nära samröre.

Både flodfärden på Rio Tarcoles och kaffeturen hos Doka Estate är mycket trevliga.

Hacienda Nosavar
Rio Tarcoles
Costa Rica
Tele: +506-(0)-24495152, -24282928, -24496623, -88611516
Fax: +506-(0)24496427
E-post: info@haciendanosavar.com, mfernandez@dokaestate.com
Haciendans Facebooksida finns HÄR.