Central Park Hotel Baku, Azerbajdzjan.

Som namnet antyder kommer du att bo nära den centrala parken i Baku om du bor på det här hotellet. Det är ett välskött hotell med rena och fina rum. Många av dem har bra utsikt över Baku och alla nås av hotellets trådlösa internetuppkoppling. Frukosten serveras som en buffé med magnifik utsikt över staden. Hotellet har en bar i receptionen och en längst upp i det höga huset. Det är ett smidigt hotell för vem som helst. Här kan du lätt husera konferenser, affärsmöten, resegrupper och barnfamiljer. Personalen är trevlig och hjälpsam men har ibland problem med att chefer högre upp styr allt. Har du otur kan du därför hamna i situationer där just ingenting händer oavsett vem du pratar med eftersom ingen är, eller ens vet vem som är, rätt person att prata med. När det väl löst sig kommer dock allt att flyta på bra. Hotellet är ett bra val för den som skall besöka Baku.

Central Park Hotel Baku
Suleyman Rahimov 165
AZ1014 Baku
Azerbajdzjan
Tele: +994-(0)12-5944236, -5944238, -5944263, -5944235
E-post: reservations@centralparkhotelbaku.com, sales@centralpark.az
Skype: Centralpark.baku