Inthira Hotel, Champasak, Laos.

Mellan färjekajen och templen i Wat Phou i Champasak finns få hotell men ett fint sådant är Inthira. Det är arkitektritat av en fransman och har många fina detaljer. Vissa av dessa är dock svåra att njuta av eftersom de är opraktiska. Exempelvis saknar några av rummen dörr eller skynke till toalett och dusch. Fast fint är det och hotellet har även en bra restaurang som lämpar sig för gastronomiskt intresserade individer. När frukosten serveras sker det till i en takt som underligt nog betydligt understiger servicegraden för lunch och middag. Hotellet har en trådlös internetuppkoppling med bas i receptionen och med räckvidd som hjälpligt täcker några av rummen. Det finns även en lånedator med uppkoppling för de gäster som inte har en egen maskin. Det här är ett trevligt ställe att bo på även om servicen ibland är förvirrad.

Inthira Hotel Champasak
Ban Vat Amard
Champasak
Laos
Tele: +856-(0)31-214059
E-post: bookingck@inthira.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.