Continental Forum, Sibiu, Rumänien.

Continental Forum är ett av Sibius äldsta och mest kända hotell. Det består av en stor vit byggnad som ligger vid början av gågatan som leder rakt in till centrum och det “stora torget”. Här får du oftast enkla rum men de är rena och bekväma samt med modern inredning. Det finns även en gratis trådlös internetuppkoppling som fungerar någorlunda bra i hela hotellet. I gatuplanet finns reception, lånedator och restaurang. Den restaurangen serverar varje morgon en bra buffé-frukost, men där kan du även köpa andra måltider eller dricka från baren. Konstigt nog har det annars fina hotellet skaffat sig te av låg kvalitet, men det kanske ändrar sig snart. Går du från receptionen och genom restaurangen kommer du till trappan ned till hotellets lilla spa. Där finns en del träningsutrustning, en jacuzzi och en bastu. Där säljs även massage.

Continental Forum Sibiu
Piata Unirii, nr. 10,
550173, Sibiu
Rumänien
Tele: +40-(0)372-692692
E-post: forum.sibiu@continentalhotels.ro
Hotellets Facebooksida finns HÄR.