Hotel Croix du Sud, Taolanaro, Madagaskar.

Tolagnaro är ingen stor stad och i kanten av den ligger Hotel Croix du Sud. Det ägs av en fransk familj som även äger grannhotellet, Tolagnaros botaniska trädgård och det privata reservatet Berenty. Tidigare var enda sättet att få komma till Berenty att först bo på ett av familjens hotell. Croix du Sud har en trevlig liten bar som fungerar som frukostrestaurang och där en vägg går att öppna nästan helt mot den lilla gräsplätten utanför. Hotellet har en trådlös internetuppkoppling, mötesrum och storbilds-tv för att ge ett både affärsmässigt och lugnt intryck. Det fungerar och man har lätt att trivas här.

Bor du här med halvpension kommer frukostarna att vara i den fina baren och middagarna i grannhotellet Le Dauphins utsökta restaurang.

Hotel Croix du Sud
BP 54, Boulevard 1- BP trente-sept Ampotatra
Taolanaro (Kallas även Tolagnaro, Tolanaro och Fort-Dauphin)
614 Madagaskar
Tele: +261-(0)20-9291056, -9221156, -(0)32-0541684.
E-post: croixsud@madagascar-resorts.com