Tirona, Tirana, Albanien.

Ganska enkla restauranger med god och billig mat har blivit väldigt populära i Tirana. De är ungefär som finare kebabställen. En bra sådan restaurang kallar sig för Hotel Tirona. Det är en mycket välbesökt restaurang som även har några rum att hyra ut. Du hittar den på en av gatorna som börjar vid det Nationalhistoriska museet i Skanderbegtorget. Förmodligen kommer bilderna och priserna här att göra att du beställer långt mer än du kan äta men det kan man leva med om man är försiktig. Några av kyparna kan prata engelska och allt fungerar bra och är mycket trevligt. En sak som förbättrar situationen ytterligare är att restaurangen även säljer öl från Albaniens väldigt få mindre bryggerier. Resultatet blir att restaurangen både har bra mat och de bästa inhemska öler Albanien har att erbjuda.

Hotel Tirona
Zgara e Tirones 2
Tirana
Albanien
Mobil: +355-(0)69-9484792.
Företagets Facebooksida finns HÄR.