Shiraz Parsian Hotel, Shiraz, Iran.

Det här är ett hotell som under 2015 var under successiv renovering. Ett våningsplan var färdigt och därför vackrare än övriga våningar. Rummen där är fina, bekväma och rena men de har även fått en del olyckliga lösningar som att vattnet inte är helt lätt att få att rinna bort ur duschen och att en del av taken fått mögelskador bara någon månad efter att rummen blev klara.

För att komma utifrån och till receptionen behöver du klättra upp för några trappsteg och för att komma från receptionen till frukostrestaurangen är det några steg tillbaka nedåt, fast då inne i huset. Från receptionen till rummen finns två små hissar som inte är synkroniserade. Det är också där du lämnar ifrån dig tvätt om du behöver det. För tvätt bör du dock tänka på att du förmodligen får allt struket för en extra kostnad oavsett vad du beställer. Skulle du vilja använda det trådlösa nätverket fungerar det bra men kostar pengar och du köper tidsbegränsade kuponger på våningen ovanför receptionen. Personalen här är trevlig och någorlunda uppmärksam. En trevlig del av att bo på det här hotellet är att det ligger nära centrum och gatan där den stora nattmarknaden håller till.

Shiraz Parsian Hotel
Roudaki Ave. Zand Str.
Shiraz
Iran
Tele: +9871-32330000, -32331000, –32304965, -32304966
Fax: +9871-32337512
E-post: info@parsian-shiraz.com