Élesztőház Craft Beer Bar, Budapest, Ungern

Skulle du hamna i Ungerns huvudstad Budapest och undra var du hittar öl från småbryggerier är Élesztőház en bra början. Här hittar du minst 21 öler från små bryggerier som satsar på kvalitet. Ganska ofta dyker även experimentella öler upp och vad som finns att köpa ändrar sig hela tiden. Élesztőház erbjuder även kurser i ölbryggning, hotellverksamhet (kallat humlehotellet), ett café, en vinbar och en tapasbar. Som ni märker är det svårt att gå fel här. Under sommaren sitter de flesta utomhus och när det blir kallt ute kryper de in i de mer skyddade lokalerna. Det enda som är lite knasigt är att ölerna är listade efter namn, alkoholstyrka och bitternivå men saknar information om vem som bryggt dem. Man måste helt enkelt fråga för varje öl vem som gjort dem.

Élesztőház Craft Beer Bar
Tűzoltó utca 22
1094 Budapest
Ungern
Tele: +36-(0)30-9703625
E-post: info@elesztohaz.hu, press@elesztohaz.hu
Barens Facebooksida finns HÄR.