Elios Hotel, Ho Chi Minh City, Vietnam.

I det som kallas backpacker-området i Ho Chi Minh City finns det gott om restauranger, barer och hotell. Elios är ett av de finare hotellen. Från det har du, om du har fönster åt det hållet, utsikt mot den stora parken som leder bort till Binh Tay-marknaden. Många besöker den parken på kvällskvisten. Rummen hålls rena och fräscha och det finns en hiss för att komma till dem. I källarplanet ligger ett garage och på andra sidan garageväggen finns frukostrestaurangen. Ovanför garaget och den lilla matsalen finns reception och samlingsavdelning. Den trådlösa uppkopplingen till internet fungerar överallt och är gratis. Frukosten består av en liten buffé och det här är ett smidigt hotell för den som besöker Ho Chi Minh City. Går du härifrån till Operan, Återföreningspalatset eller postkontoret borde det ta 25-30 minuter att nå de platserna.

Elios Hotel
233 Phạm Ngũ Lão street, District 1
Ho Chi Minh City
Vietnam
Tele: +84-(0)8-38385584, -38385585
E-post: reservation@elioshotel.vn
Hotellets sida hos Facebook finns HÄR.