Bibich vingård, Skradin, Kroatien.

I det kroatiska inlandet mellan Zadar och Split hittar du Bibich utsökta vingård. Den drivs av Sime Petrovic och är ett familjeföretag. Om du är här för att köpa eller prova viner kan det vara en bra idé att även prova på vad gårdens kök har att erbjuda för det sprudlar av uppfinnarlusta och goda kreationer. En något annorlunda rätt som du kan få här är “powder pork ribs”. Men det finns mycket annat som passar den kulinariskt intresserade. Priserna är dock genomgående höga men det kanske inte överraskar med en inrättning som denna. Bibich har gjort sig ett namn i Kroatien och kan vara värt ett besök av det skälet också.

Bibich
Zapadna 63
Plastovo
22222 Skradin
Kroatien
Tele/Fax: +385-(0)22-775597.
Mob: +385-(0)98-1929014.
E-post: vinabibich@vip.hr, estate@bibich-wine.com
Vingårdens Facebooksida finns HÄR: