Öl och Sightseeing i Bukarest

New Star Hotel, Hue, Vietnam

New Star Hotel är modernt och ligger bra till i Hue. Härifrån är det några få kvarter till Mandarin Café och ett visst uteliv. Skall du till de gamla kejserliga palatsen måste du dock gå över Parfymfloden. På andra sidan floden finns också den fina marknaden. Frukosten här serveras i bottenvåningen och är stor och gjord med eftertanke samt bra råvaror. Rummen är rena, bekväma och ganska stora. Hiss finns och det är bra eftersom huset är några våningar högt. Hotellet profilerar sig som någorlunda lyxigt trots att det egentligen bara har 3 stjärnor. Förmodligen borde det ha fyra för det har även en simbassäng.

New Star Hotel 
36 Chu Van An Str, Phu Hoi Ward
Hue, Vietnam
Tele: +84-(0)54-3834 647, -3946 555
Fax: +84-(0)54-3838 583
E-post: info@newstarhuehotel.com, sales@newstarhuehotel.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.