Karloff Czech Brewery, Jerevan, Armenien.

I Jerevan i Armenien finns minst ett centralt beläget microbryggeri – Karloff. Här marknadsför man sig med att de olika ölerna har en tjeckisk karaktär. Det finns fina bryggpannor mitt i den välorganiserade lokalen. Som sig bör serveras här god mat i fin miljö, för vilken bryggpub med självaktning kan säga att bara hälften av vad man säljer är av god kvalité. Kunderna här kommer i små grupper och verkar ofta bli kvar i flera timmar. Stämningen är god men en egenhet här är att kyparna ibland försöker mota ut personer som är klädda i t.ex gymnastikskor eller sportiga kläder. Fast de brukar inte stå på sig om de sportiga kunderna opponerar sig. Om du bara är här för att dricka öl eller fika kan det vara bra att veta att bryggpuben har ett trådlöst nätverk som är gratis att använda för alla kunder. Ut mot gatan har Karloff några få sittplatser med bord

Karloff Czech Brewery
31/174 Moskovyan Street
Jerevan, Armenien
Tele: +374-(0)10-539780,
Mob: +374-(0)91-539780, -(0)94-539781
E-post: info@karloff.am
Microbryggeriets sida hos Facebook finns HÄR.