Safari Court Hotel, Windhoek, Namibia

Det här hotellet har flera stjärnor och är bekvämt, välskött och rent. Läget är en bit utanför stadens centrum men du har tillgång till en buss som utan att du måste betala extra för det åker fram och tillbaka mellan några köpcentra, centrum och hotellen. Den körs enligt en tidtabell som sträcker sig mellan klockan 07.30 och 18.40. Du får vänlig och bra service. Det finns ett trådlöst nätverk för att komma åt internet och det fungerar oftast bra men är beroende av kuponger som ibland inte fungerar och snabbt tar slut men delas ut gratis i receptionen.

Restaurangen heter Acacia och är sådär. En bar kallas Ladies Bar. Vimsigt att det är två hotell med nästan samma namn som ligger vid samma infart och pakering.

Safari Court Hotel
Corner of Auas & Aviation Roads
P.O Box 3900
Windhoek, Namibia
Tele: 264-61-296 8000
Fax: +264-61-235 652
E-post: safari@safarihotelsnamibia.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.