Okaukuejo Camp, Okaukuejo, Namibia

Okaukuejo ligger 17 km från den södra entrén till nationalparken Etosha i Namibia. Här bor du antingen i små hus eller på tältplatsen. Området är inhägnat för att djuren inte skall komma in. För att du skall kunna se dem bra finns bland annat traktens bästa kvällsutsikt. Där kan du i säkerhet titta på djuren när de rör sig i trakten. På kvällen lyses vattenhålet upp och utsiktsplatsen fylls av hotellets gäster. Vissa bungalows har utsikt över vattenhålet. Det är vanligt att höra lejon kalla och att mindre djur, som schakaler, vandrar mellan husen. Det finns även ett usiktstorn nära receptionen där du kan klättra upp högt.

Hotellet har en stor restaurang som både erbjuder a’ la carte och buffé-måltider. Där finns platser ute och inne. Nära restaurangen ligger simbassängen men den är inte alltid ren. Wifi finns men fungerar sällan och är svagt när det väl reagerar. Entrén har receptionen, vakter och en bom. Utsiktstornet ligger mellan receptionen och några små butiker. I dem kan du göra kompletteringsköp om du till exempel lagar mat själv i din bungalow för där finns små kök. Anläggningen är som ett avskärmat litet samhälle.

Okaukuejo Camp
Etosha National Park
Okaukuejo, Namibia
Tele: +264-(0)61-285 7200
En Facebook-sida för koncernen finns HÄR.