Hotel Imparatul Romanilor, Sibiu, Rumänien.

Imparatul Romanilor är Sibius mest kända hotell. Nu är det nyligen renoverat men med gammal stil. Det ligger längs en bred gågata som leder till stadens stora torg. Här hamnar du mitt i centrum i en bekväm miljö med simbassäng, bastu och ångbad i källaren. Entrén är pompös med bland andra en målning föreställande den Österrikiske kejsaren Franz Joseph. Hotellet har hiss men det kan ändå bli långt att gå på den röda mattan i gångarna mellan rummen. Frukosten består av en buffé som serveras i hotellets vackra matsal som ligger bakom receptionen. Här är det enkelt att komma som ensam turist, familj eller konferensdeltagare. Priserna är i samma nivå som de nya hotellen i yttre ändan av gågatan. Det är helt enkelt ett smidigt och trevligt alternativ för de flesta.

Hotel Imperatul Romanilor
B-dul N. Balcescu Nr. 4
Sibiu, Rumänien
Telefon / Fax: +40-(0)269-216 500, +40-(0)269 213 278
E-post: sibiu@imparatulromanilor.ro