KOTO Van Mieu Training Restaurant, Hanoi, Vietnam.

KOTO står för “Know One Teach One”, eller “Känn en lär upp en”. Det syftar på restaurangens elever. Besöker du Hanoi i norra Vietnam borde du minst äta en måltid på den här restaurangen och ett smidigt tillfälle till det kan vara när du besöker det mycket närbelägna Litteraturtemplet. KOTO är ett välgörenhetsprojekt som går ut på att lära unga att arbeta i restaurangnäringen. Åtminstone från början var alla unga elever gatubarn. Att döma av den trevliga och bra servicen samt den högkvalitativa maten du får här lever projektet upp till sin föresats. Här får du alltså allt i en förträfflig miljö samtidigt som du bidrar till att hjälpa ungdomarna. Kan det bli bättre?

Vill du läsa mer om utbildningsprojektet finns det en sida på Facebook för det och även en hos Wikipedia.

KOTO Van Mieu Training Restaurant
59 Van Mieu
Dong Da District
Hanoi
Vietnam
Tele: +84-(0)4-37470337, -37184573, -(0)902-344649
Fax: +84-(0)4-37184580
E-post: customerservice@koto.com.au, kotohanoi.koto.com.au
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.

Restaurangen har fler adresser än den ovan och kan även nås via kotosaigon@koto.com.au eller lorette@koto.com.au. Den internationella organisationen har sin bas i Victoria, Australien.