Hotel Hvala, Kobarid, Slovenien

Kobarid är en pittoresk liten stad i en dal i nordöstra Slovenien nära den italienska gränsen. Den har funnits med i historien några gånger och bland annat när en ung Hemingway var här. Nu är det en lugn plats med ett par hotell, ett krigsmuseum och litet centrum. Trakten lämpar sig väl för att cykla, vandra och paddla. Hotel Hvala erbjuder bekväma, rena och välordnade rum. Man märker att byggnaden har några år på nacken för det är slitet här och var men aldrig så att det stör. I markplanet serverar hotellets restaurang varje dag en bra komponerad buffé-frukost. Restaurangen erbjuder även andra måltider. Trådlöst internet finns i hela hotellet men är ibland en aning svajigt. Personalen är trevlig och hjälper gärna till med utflykter och annat du kan vara intresserad av. Hvala betyder tack och här tackar man gärna för några trevliga dagar.

Hotel Hvala
Trg Svobode 1
5222 Kobarid
Slovenien
Tele: +386-(0)5-3899300
Fax: +386-(0)5-3885322
E-post: topli.val@siol.net
Hotellets Facebooksida finns HÄR.