Porta del Lago, Panajachel, Guatemala

Panajachel är en charmig liten stad vid Atitlan-sjön i Guatemala. Härifrån kommer du lätt till de andra städerna runt sjön eller upp till den spektakulära marknaden i Chichicastenango. Porta del Lago är ett av stadens större hotell och det ligger bara några kvarter från sjön. Det är byggt i en båge som gör att man får en fin utsikt över sjön från rummens balkonger. Restaurangen är i bottenvåningen och här serveras en vacker buffé-frukost varje morgon. Du kan även äta övriga måltider här. Utanför restaurangens fönster har du den stora simbassängen och bortom den sjön. Mellan restaurangen och receptionen finns några butiker och hotellet har konferenslokaler och ett gym. Wifi fungerar bra i hela hotellet och på varje våning finns filtrerat vatten. Personalen är trevlig och hotellet har vakter dygnet runt.

Porta del Lago
2a Avenida 6-17 Zona 2
86870 Panajachel, Solola
Guatemala
Tele: +502-(0)7762 1556, -(0)2244 0700
E-post: info@portahotels.com
Hotellets Facebook-sida finns HÄR.

Här finns en snabb presentation av hotellet: