Tamrap Thai Food Ivato, Antananarivo, Madagaskar

Vissa områden i Madagaskar har en befolkning som kommer från oväntade länder och den här restaurangen kan ses som ett tecken på det. Den drivs av Miss Som och hon har asiatisk härkomst. Hon pratar diverse språk och är lite sådär på både malagassiska och engelska men det går bra ändå. Maten är god, portionerna rikliga och servicen engagerad. Priserna är mycket bra och allra bäst för de rätter som är tänkta för två eller fler personer. Restaurangen har även ett trådlöst nätverk som du får använda gratis men det kan vara si och så med om det fungerar.

Tamrap Thai Food Ivato
Villa Kantotiana, Talatamaty 105
Lot II MA6, Ivato
Antananarivo
Madagaskar
Tele: +261-(0)34-8021444, -(0)33-7204556, -(0)32-5853734 (Miss Som)
E-post: kissarapath_88@yahoo.fr
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.