Hotel Argeti, Skkodra, Albanien.

Hotel Argeti, Skkodra, Albanien.

I infarten till staden Skhkodra strax efter att man passerat avfarten till den tidigare så mäktiga ruinen Rozafa sitter en banderoll över vägen som pekar in mot Hotel Argeti. Framför entrén har hotellet en egen parkering och vid den en restaurang med uteplatser som även fungerar som bar. I kanten av den finns en lekplats för barn. Det är ett stort hotell med enkel standard. För något år sedan ansågs detta vara stadens bästa hotell men nu skulle det behöva en uppfräschning. Det finns ett gratis trådlöst nätverk i hela hotellet. Frukosten serveras från klockan 7 på morgonen och har du avtalat om tidigare frukost, eller något annat som ligger lite utanför den vanliga planeringen riskerar du att behöva jaga personalen tills du fått händelserna att följa det som avtalats. Till sist brukar dock allt bli bra.

Hotel Argeti
Bulevardi Mehmet Pash Plaku
111, Shkodër, Albanien
Tele:+355 69 205 2065

Hotel Argeti, Shkodra, Albanien.