Legend Beer, Hanoi, Vietnam.

Mitt i Hanoi i kanten av de gamla kvarteren finns en stor och mycket trafikerad korsning. Allt är nära den lilla sjön Hoan Kiem där man av och till ser folksamlingar som ivrigt pekar på sköldpaddan som lever i den. Det finns ytterligare 5 Legend-brygghus i Hanoi så du kan prova ett om dagen och klara dig i nästan en hel vecka utan att behöva gå till samma ställe två gånger. Ölen här är förstås bra och bryggs i några olika sorter. Till det finns även ett aktivt och bra kök som gärna säljer något bra till dig. Många tycker att det är trevligt att sitta på balkongen i titta på myllret av mopeder, människor och bilar som surrar runt under dig. Det blir därför lätt en rast här innan man rör sig vidare till annat i Hanoi.

Adressen nedan är till den generellt inriktade restaurangen i Hanoi. Det finns även ett brygghus (på So 4 Vu Ngoc Phan, Dong Da, Hanoi) och en havsmatsrestaurang (på Sieu thi Big C, 222 Tran Duy Hung, Hanoi).

Legend Beer
1, 3, 5 Dinh Tien Hoang
Hoan Kiem
Hanoi
Vietnam
Tele: +84-(0)4-39360345, -35571277
Fax: +84-(0)4-35571635
E-post: nhahang1@legendbeer.com.vn, legendbeer@legendbeer.vn
Bryggpubens Facebooksida finns HÄR.