Ella Flower Garden Resort, Ella, Sri Lanka

Ella är en liten bergsby i Sri Lanka och många av dem som kommer hit gör det för naturen och för att besöka Little Adam’s Peak. Några kommer också för att tåget från Kandy åker hit. Ella Flower Garden Resort är ett hotell, en restaurang och en blomsterverksamhet. Utsikten från restaurangen är mycket vacker och början på den enkla vandringen upp till Little Adam’s Peak är bredvid entrén. I restaurangen är betjäningen bra och maten likaså. När vädret tillåter är det trevligt att sitta på balkongen med utsikten. Blomsterverksamheten handlar om försäljning av arrangemang och snittblommor. Fråga efter Malik om du är här och något krånglar så löser han situationen.

Ella Flower Garden Resort
3rd Mile Post, Passara Rd
90090 Ella, Sri Lanka
Tele: +94-(0)57-2050480, -4933 163
E-post: info@ella-resort.com, ellaflowergarden@gmail.com
Verksamhetens Facebooksida finns HÄR.