Hostal de Sal, Alicante, Spanien

Sal betyder “salt” på spanska och hostal är ett vandrarhem. Du hittar det här saltiga vandrarhemmet i en gränd lite i kanten av centrala Alicante. Det är ett prisvärt och smidigt vandrarhem. Läget är nära både centrum och strand, även om deras angivelse att det tar fem minuter till båda är optimistisk. De erbjuder olika rumsalternativ och har gratis internet, men tänk på att dessa ställen ofta ändras och flyttar på sig. Det är därför bra att ringa i förväg för att vara säker på att de fortfarande har ett vandrarhem. Hostal de Sals ursprungliga hemsida tycks ha kidnappats av kinser (hostaldesal.com) och facebooksidan ger ett konstigt intryck.

Hostal de Sal
Carrer del Carmen, 9
03002 Alicante, Spanien
Tele: +34-(0)965-21 17 20
E-post: info@hostaldesal.com
En inofficiell Facebooksida för vandrarhemmet finns HÄR.