The Salt House, Galway, Irland.

För den som vill besöka en trevlig pub med ett stort utbud av öler från irländska småbryggerier är Salt House nära floden Corrib i Galway ett bra alternativ. Den mysiga lilla lokalen på andra sidan vattnet från den spanska bågen fylls ofta upp på kvällarna och då är det inte lätt att få plats att roa sig med något av alla de spel som ligger här och var i lokalen. Det är bara att acceptera fakta och ge sig in i umgänget med de alltid lika pratglada irländarna. Här kommer du inte att ha något som helst problem att hitta någon trevlig person att prata med. Eftersom puben har ett nära samröre med Galways eget bryggeri är utbudet störst av deras öler men det är inget att vara missnöjd över för de brygger bra öl.

The Salt House
Raven Terrace
Galway
Irland
Tele: +353-(0)91-441550
E-mail: salthouse@galwaybaybrewery.com
Pubens Facebooksida finns HÄR.