Falls of Feugh Restaurant, Aberdeen, Skottland

Vill du äta eller fika i en mycket vackert belägen restaurang är ett bra alternativ att komma hit till kanten av floden Feugh i Skottland. Här är det lummigt och så fint att man häpnar. Restaurangen är välorganiserad och levererar bra mat och bakelser. Ett erbjudande som kan vara roligt att prova på är “afternoon tea”. Nappar du på det kommer du att få så mycket att stoppa i dig att du inte kommer att kunna äta någon måltid, så hoppa över lunchen och prova erbjudandet. Det tar lite tid att bli klar men det är bara bra för ingen vill ju lämna det här stället.

Falls of Feugh Restaurant
Bridge of Feugh
Banchory, Aberdeen
AB31 6NL
Skottland, Storbritannien
Tele: +44-(0)1330 822123
E-post: enquiries@thefallsoffeugh.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.