Pizzeria Cosa Nostra, Ohrid, Makedonien.

Den historiskt intressanta staden Ohrid ligger vid en sjö med samma namn. En väg följer vattnet och där den går in bland husen till stadens gamla bebyggelse finns restauranger på båda sidorna. En del av dessa ligger ut mot vattnet och andra upp mot land. Pizzeria Cosa Nostra är en av landsrestaurangerna. Den brukar anges som en italiensk restaurang men har även balkanska rätter. Atmosfären i restaurangen är enkelt trevlig och personalen är välkomnande. Råvaror och service är bra. Eftersom restaurangen ligger i ett turiststråk ger den intrycket att vilja fånga upp de tillfälliga besökare som passerar utanför. Det gör den till en enkel restaurang för den hungrige som inte vill ägna hela kvällen åt att äta eller hela budgeten åt restaurangbesök.

Pizzeria Cosa Nostra
Koste Abrash 50,
Ohrid, Makedonien
Tele: +389-46-230240