Nautica Hvar Dive Centre, Stari Grad, Kroatien

Staden Stari Grad ligger på den lugnare sidan av ön Hvar och även den som färjan från Split först kommer till. Här blir det normalt antingen lugna dagar i den fina lilla staden eller utflykter till grannskapet. Både staden och de urgamla vinodlingarna är skyddade av Unesco så nog finns det ett och annat att begrunna. Ytterligare en sysselsättning är att ge sig ut för att sportdyka och då är det polska företaget Nautica bra beläget vid inloppet till staden. Förvisso måste du ta dig runt bukten för att komma till Nautica om du kommit med färjan men det går ju att lösa med taxi. Sedan är det bara att dyka så mycket du vill.

Det finns även dykcentret Viking i staden Hvar på andra sidan ön och Big Blue rakt över sundet i staden Bol.

Nautica
21460 Stari Grad
Hotel Helios
Hvar, Kroatien
Tele: +385-(0)21-743038
Mob: +385-(0)91-2266125, -2266113
E-post: hvar@nautica.pl
Dykcentrets Facebooksida finns HÄR.