Hacienda Guachipelin, Guanacaste, Costa Rica.

Hotel Hacienda Guachipelin startades 1985 och ligger för sig självt i närheten av nationalparken Rincón de la Vieja. I parken finns en av Costa Ricas aktiva vulkaner och varma källor. Nationalparken är döpt efter vulkanen. Haciendan är ett rymligt ställe med gott om sysselsättning. Här kommer du att se hur hästar vandrar omkring, folk är på väg till en dag med forsränning, någon rider andra tittar på fåglar och ytterligare någon tar det bara lugnt. Eftersom det inte finns något annat ställe att välja på kommer du att äta frukost och andra måltider i haciendans stora fina restaurang men den sköter sig bra och har kvalitativ mat så du är i goda händer. Det är trivsamt här och förutsättningarna är goda för vem som helst att komma till rätta. Allt från familjer till konferenser har det bra här. Trådlöst internet finns och når ibland rummen men fungerar bäst i baren under restaurangen, restaurangen och receptionsområdet. Det som kan vara svårt är att komma hit för stället ligger för sig självt mitt ute i ingenstans.

Hacienda Guachipelin
Rincon de la Vieja National Park
Liberia, Guanacaste
PO Box 208-50101
Costa Rica
Tele: +506-(0)26668075, -26902900, -22565693
Fax: +506-(0)26655178, -26652178, -22573602
E-post: info@guachipelin.com, reservas@guachipelin.com, mercadeo@guachipelin.com
Haciendans sida hos Facebook hittar ni HÄR.