Khmer Saravan, Phnom Penh, Kambodja

En restaurang med trevlig personal och bra mat i Phnom Penh är Khmer Saravan vid strandpromenaden nära FCCC. Här erbjuds kambodjansk (khmer), thailändsk och västerländsk mat. Den västerländska maten består främst av hamburgare och pizza. Restaurangen säljer även cocktails och kallar sig för bar men den lämpar sig egentligen bättre för en måltid. Du kommer att trivas här.

Skulle du vilja se hur strandpromenaden vid gatan Sisowath och restaurangens framsida såg ut 2013 finns det en film om det på internet. Marknaden Kandal ligger runt hörnet bredvid pagoden Ounalom, där du med lite tur kan studera en del av Buddas ögonbryn.

Khmer Saravan
No. 325 Eo, St Sisowath
Phnom Penh, Kambodja
Tele: +855-(0)12-845679, -(0)92-655679
E-post: vuthy_vann@yahoo.com
Restaurangens inofficiella Facebooksida finns HÄR.